Anahtar Kelimeler:

Yılmaz`ın Yazıcıoğlu Saygısı

Yılmaz`ın Yazıcıoğlu Saygısı

Yazıcıoğlu`nun Vefatı Sebebiyle Programları İptal Etti.

 

DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, dünkü Kaletepe mitinginde sandığa sahip çıkılmasını istedi. Konuşmasını BBP Genel Başkanı ve dostu Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesi nedeniyle çok kısa tutan Yılmaz, verdikleri sözlerin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.
Yılmaz, hayatını kaybetmiş olarak bulunan Yazıcıoğlu hakkında “Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük ve değerli vatan evlatlarından biri, benim de can dostum. Geçmişte beraber olduğum, kardeşim kadar yakın bir dostumuzun helikopterinin kazası yaptığını ve hayatını kaybettiğini sizlerde biliyorsunuz. Çok acı, Türkiye’miz için büyük kayıp olan bir hadise. Bundan dolayı biz bugünkü mitingimizi çok kısa tutup, yarınki konvoyumuzu ve mitingimizi iptal ediyoruz” dedi
DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, dünkü Kaletepe mitinginde sandığa sahip çıkılmasını istedi. Konuşmasını BBP Genel Başkanı ve dostu Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesi nedeniyle çok kısa tutan Yılmaz, verdikleri sözlerin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.
 
30 Mart’ta Belediye’de çay içmeye bekliyorum
Seçimi elimizden kimse alamayacak
Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Bağlarbaşı Mahallesi ve Cumartesi Pazarı Mevkiinde açık hava mitingi düzenledi. Artık yolun sonuna geldiklerini belirten Yılmaz, seçimi Allah’tan başka kimsenin ellerinden alamayacağına dikkat çekti. Yılmaz, 30 Mart’ta herkesi belediyeye çay içmeye davet etti.
HESAP SORULACAK
Kırıkkale’ye bakıldığında hiçbir problemin çözülmediğini belirten Yılmaz “Her şeyi eksik olan bir Kırıkkale var. Herkes bu memleketin çocuğu, bize gelen talepler bizi çamurdan kurtarın diyorlar. Kırıkkale’de problem çamur olmamalıdır. Biz ateşten gömleği giymeye talibiz. Biz bu işin hakkını vereceğiz. Belediye arıtma sistemine 25 milyon dolar para harcadı ama su içilmiyor. Bu suyun içilmediği gibi aylık 500 milyar elektrik parası ödeniyor. Birde o tesisin yıllık 7 trilyon bakım ücreti var. Geldiğimiz gün bütün bu sorunlar çözülecek. 30 Mart’tan sonra 45 trilyon paranın hesabını soracağız” diye konuştu.
ÇAMURDA BİTECEK, SUDA İÇİLECEK
Tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracaklarını belirten Yılmaz “Belediyenin 300 trilyon borcu var. Belediye personelinin 7 maaşı ödenmemiş, birde belediye personelini dövdürdüler. Biz hizmete talibiz. İşçinin borcunu, parasını ödeyeceğiz. Eğer çalmazsan, çaldırmazsan bu sorunlar yaşanmaz. Kırıkkale’den aldığı malın parasını ödemeyen belediye başkanı Pazartesi’nden itibaren gidecek. Biz onun parasını da ödeyeceğiz. Bu işi beceremeyen talip olmasın. Dert çok, sıkıntı çok biz nasıl yapacağımızı biliyoruz. Çamurda bitecek, suda içilecek”
İŞ KAPISI NERESİDİR
“Belediye iş kapısı değilse, hükümet iş kapısı değilse iş kapısı neresidir. Biz bin işçi olacağız dedik hepsi şaşırdı. Söylediklerim 30 Mart’ta unutulan laf değil. Bin adam belediyeye alacağız. Bugünkü mevcut belediye aylık 800 milyarla çöpü toplatıyor. Aslında o çöpün gerçek toplatma bedeli 300 milyar. Biz o çöpü 300 milyara toplatacağız ve 500 milyar kârımız olacak. Kırıkkale su arıtma tesisinin aylık 700 milyar elektrik gideri var. Bizim projelerimizde güneş enerjisinden elektrik sarfiyatını gidermek amacıyla yapılacak enerji kaynağımız olacak. Bir defaya mahsus yatırımla sıfırlayacağız. 700 milyarda o parayı bir tarafa koyacağız”
ONLAR DÜŞÜNEMEZ
“Bu 1 trilyon parayla 1000 işçimizi istihdam edeceğiz. Biz bu 1000 işçiyi alıp da yatırmayacağız. Kırıkkale’yi kurtarmak için 1000 işçiyle asfalt şantiyesini harekete geçireceğiz, parke, beton ve büz fabrikasını faal hale getireceğiz. Bunlarla da Kırıkkale’mizi çamurdan kurtaracağız. Çamurlu yollarımızı parke ve asfalt yapacağız. Adayın bir tanesi sormuş nasıl 1000 işçi alacaksınız diye. Anlatılınca da ben onu düşünememiştim demiş. Onlar düşünemez. Ama biz yapacağız” ifadelerini kullandı.
 


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli