Anahtar Kelimeler:

AKP Aracına Çirkin Saldırı

AKP Aracına Çirkin Saldırı

Bu Sefer de Bahşılı`da Saldırı Yapıldı.

 

Keskin ilçesinde DP taraftarlarının AKP seçim otobüsüne yaptıkları saldırının ardından bu kez de Bahşılı’da DP ve MHP taraftarları, AKP adayına ait özel otomobile saldırdı. Saldırganlar özel otomobilin camını kırıp, kaportada göçüklere sebep verirken otomobil içindeki kişileri de darp etti.
Yerel seçimlere çok az bir zaman kala Bahşılı’da ipler gerildi. Dün akşam saat 21.00 sıralarında Bahşılı Belediye Başkanı ve AKP adayı Halil İbrahim Bişkin’in posterleriyle süslü olan Oğuz Yaman’a ait hususi otomobil, DP ve MHP taraftarları olduğu iddia edilen 20 kişilik grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar aracın sağ arka yolcu camını kırdılar. Ayrıca tekme ve sopa darbeleriyle aracın üst ve yan taraflarında kaportada derin çukurlar oluştu. Araçta bulunan iki kişiyi de tartaklayan grup, olayın ardından ortadan kayboldu.
“Barış İçinde Yarışalım Dedik, Olmadı”
Konuyla ilgili açıklama yapan ve şikâyetçi olduklarını belirten Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, “partimiz bu seçimlere ‘Barış İçinde Yarışalım’ sloganıyla girdi. Bugün bu sloganın ne denli önemli olduğunu bir kez daha anladık. Daha önce de gerek aracımın lastiklerini kestiler, gerekse de beni bizzat rahatsız ettiler. Şikâyetçi olmadık fakat bugün burada bir arkadaşımızın aracı zarar gördü daha da önemlisi iki arkadaşımız tartaklandı. Ben buna yine de şükrediyorum. Olay daha ileriye gitmedi. Burada soğukkanlılığını koruyarak karşı bir harekete girişmeyen tüm partili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İnceleme Devam Ediyor
Konuyla ilgili inceleme başlatan Bahşılı polis ekipleri, saldırıya uğrayan AKP’lilerin ifadesi doğrultusunda saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen DP ve MHP taraftarı birkaç kişiyi ifadeleri alınmak üzere karakola getirdi. Olay üzerine AKP seçim bürosu çevresindeki güvenlik önlemleri artırılırken, emniyet güçlerinin incelemesinin devam ettiği öğrenildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı