Anahtar Kelimeler:

HipHop Festivali Yapılacak

HipHop Festivali Yapılacak

Festival Kapsamında Break Dansçılar da Sahne Alacak.

 

Kırıkkale 1 Nisan Çarşamba günü 318 Hip Hop Festivali ile sallanacak. Kırıkkale Gençlik Merkezi katkılarıyla Kırıkkale’de ilk kez düzenlenecek festivalde ödüllü break dans yarışmasının yanı sıra, rap müziği gösterisi yapılacak.
 
1 Nisan Çarşamba günü saat 16.30’da Vali Behiç Çelik Kapalı Spor Salonu’nda Kırıkkale Gençlik Merkezi katkılarıyla yapılacak olan 318 Hip Hop Festivali Kırıkkale’de bir ilk niteliği taşıyor. Yoğun katılımın olması beklenen festivalde, ödüllü break dans yarışması düzenlenecek. Jürinin belirlemesi ile dereceye giren dansçılara çeşitli hediyeler verilecek. Kırıkkaleli break dansçılar, becerilerini sergileyecek.
 
Ücretsiz Olacak
 
Canlı grafiti gösterisinin yapılacağı festivalin en önemli bölümünde 14 Mc vokalisti hazırladıkları rap parçalarını seslendirecek. Kırıkkale’de yıllardır rap alanında uğraş veren ve çıkardıkları albümle genç kesimin büyük ilgisi gören Eren Demiral (Erdener) ve Aydın Eren Dinçer (Kast) festivalde canlı performanslarını sergileyecekler. 318 Hip Hop Festivali halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirecek.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli