Anahtar Kelimeler: ödülleri verildi

Spor ödülleri verildi

Spor ödülleri verildi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Yılı Sporun Enleri” ödül törenine katıldı.

 

SPOR HAFTASI KUTLANDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2023 Yılı Sporun Enleri” ödül törenine katıldı. Vali Makas “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Bütün geleceğimiz, hayalimiz, ümidimiz, sevdamız gençlerimizdir” diye konuştu. Ulusal ve uluslararası alanda Kırıkkale’yi temsil eden ve başarı elde eden sporcularımıza düzenlenen ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş başarılı sporcuları tebrik ederek Amatör Spor Haftalarını kutladı.

 

GENÇLER HER ŞEYİMİZ

Vali Makas “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Bütün geleceğimiz, hayalimiz, ümidimiz, sevdamız gençlerimizdir” İfadesini kullandı. Vali Makas Konuşmasının devamında devletimizin spor alanında yaptığı yatırımlara değinerek, bu alanda Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde ve Kırıkkale’nin de desteği ile daha da ileriye yürüyeceklerini söyledi. Gazze’de yaşanan olaylara değinen Vali Mehmet Makas ecdadımızın dünyayı yönettiği dönemde dünyada adaletin ve huzurun sağladığını, dünyaya tekrar adaletin, huzurun ve barışın Aziz Milletimiz ve gençlerimiz sayesinde geleceğini ifade etti.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas “En vatansever, görevini en iyi yapandır. Sporcu kardeşlerimiz de en iyisini yapacak, dünyada her müsabakada bayrağımızı göndere çektirecektir. Buna olan inancımız tamdır.” dedi. Konuşmanın ardından Vali Makas branşlarında başarı gösteren sporculara çeşitli hediyeler verdi. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, İl Müdürleri, Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin, antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı