Anahtar Kelimeler: Sağlık merkezi açılıyor

Sağlık merkezi açılıyor

Sağlık merkezi açılıyor

Çelebi ilçesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan çalışmalar hakkında Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’den bilgi aldılar.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Çelebi ilçesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan çalışmalar hakkında Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’den bilgi aldılar. Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, AK Parti İlçe ile belde başkanlarımızı misafir ederek, ilçemiz için gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Ayrıca İlçe Başkanları toplantısına ev sahipliği yaptık. AK Parti İl Başkanımız Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanımız Turgay Sarıaydın, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ak Parti İlçe ile Belde Başkanlarımızın ilçemize nazik ziyaretleri ve ilçemize verdikleri destekler için teşekkür ederim. Her şey Çelebi'miz İçin”

 

BİLGİ VERİLDİ

Başkan Erdemir, misafirlerine yapımı devam eden toplum sağlık merkezini gezdirdi. Gezinin ardından İl Başkanı Engin Pehlivanlı, daha sonra Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Erdemir, 2 bin 933 metrekare arsa alana sahip tesisin yakın zamanda teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. 12 Milyon 443 Bin TL’ye tamamlanacak. 1200 metrekare kapalı alana sahip binanın içerisinde Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun bulunduğunu belirten Erdemir, tesisin tamamlanması ile birlikte vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti verileceğini ifade etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı