Anahtar Kelimeler: açıklaması yaptı

Su açıklaması yaptı

Su açıklaması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, son günlerde yaşanan su kesintileri hakkında açıklamada bulundu. Önal, başarısızlığın faturasının susuz bırakılarak Kırıkkale halkına kesildiğini belirtti.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale’de birkaç gündür yaşanan ve hala bazı mahallelerde bitmeyen su çilesi hakkında açıklamada bulundu. Milletvekili Önal, Kırıkkale Belediyesini başarısızlıkla nitelendirdiği açıklamasında, başarısızlık ve çözümsüzlüğün faturasının Kırıkkale halkına kesildiğini ifade etti. Milletvekili Önal açıklamasında şunları kaydetti. “Şehrimizde uzun süredir yaşanan su kesintilerini ve bu konuda vatandaşlarımızın çektiği çileyi birçok kez dile getirdik. Yetkililerin bu konuya el atmasını ve çözüm üretmesini beklediğimizi söyledik.

 

KAYNAKLAR HEBA EDİLDİ

Ancak son günlerde sıkça yaşanan su kesintilerine baktığımızda Kırıkkale Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarına yıllardır önem vermediğini, vatandaşımızın şikayetlerine de kulak tıkadığını üzülerek gördük. Alt yapı için proje üretmek, kaynak bulmak gerekirken bunların hiçbirisi yapılmamış, defalarca üstelik aynı hatta meydana gelen arızalar lokal yöntemlerle gidermeye çalışılmıştır. Alt yapıdaki eksiklikler giderilmeden, su boruları değiştirilmeden aynı bölgeye asfalt atılmış, aynı yer bu kez de su patladığı için tekrar tekrar kazılarak kamu kaynakları heba edilmiştir.

 

EDS GELİRLERİ NE OLDU?

Oysaki Kırıkkale’mizin her noktasına, vatandaşımızın sırtından gelir elde etmek amacıyla kurulan EDS'lerden elde edilen gelirler altyapıya harcansaydı bugün Kırıkkale'mizin hiçbir yerinde su kesintileri yaşanmazdı. Maalesef bu noktada da başarısız yerel yönetim, çözümsüzlüğün faturasını susuzluk yaşatarak Kırıkkale halkına kesmiştir. Neredeyse şehrimizin her yerinden su patlakları ihbarları ve uzun süreli su kesintileri şikayetleri gelmektedir. Vatandaşlarımız su kesintileri yüzünden perişan edilmiştir. Asıl üzücü olan bir başka nokta ise belediye yetkililerini arayan vatandaşlarımızın muhatap bulamamasıdır. Bu çağda bu yüzyılda musluk suyuna bile erişemeyen Kırıkkale halkı asıl faturayı yerel seçimlerde size kesecek bundan hiç şüpheniz olmasın.”



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı