Anahtar Kelimeler: Makaron geçirildi

Makaron ele geçirildi

Makaron ele geçirildi

Kırıkkale'de Polis Ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonda 21 bin 940 dolu makaron ele geçirildi.

OPERASYON YAPILDI

Kırıkkale'de Polis Ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gerçekleştirilen operasyonda 21 bin 940 dolu makaron ele geçirildi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 20-26 Ekim tarihleri arasında kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, 21 bin 940 dolu makaron, 7 elektronik sigara likidi ve nargile tütünü ele geçirildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Kaçakçılıkla mücadele ekipleri, yasa dışı ürün ticaretine karşı sık sık operasyonlar düzenlemekte ve kaçak malzemelerin piyasaya sürülmesini engellemeye çalışmaktadır. Bu son operasyon kapsamında 21 bin 940 dolu makaronun ele geçirilmesi, kaçak mal ticaretine karşı başarılı bir mücadele örneği olarak kayda geçti. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlem başlatıldı. Kaçakçılıkla mücadele çalışmaları, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nün suçla etkin bir şekilde mücadele etme kararlılığını yansıtmaktadır. Kamu güvenliği ve halkın sağlığını koruma amacıyla benzer operasyonların devam edeceği beklenmektedir.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı