Anahtar Kelimeler:

Bahşılı`da Bişkin Sevinci

Bahşılı`da Bişkin Sevinci

AKP`liler Sevinç Gösterileri Yaptı.

 

29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından merkezde olduğu kadarı ile ilçelerde sevinç yaşandı. Bahşılı Belediye Başkanlığını tekrar kazanan Halil İbrahim Bişkin’e desteklerini açıklayan vatandaşlar seçim bürosu önünde sevinçlerini hep birlikte yaşadılar.
 
YAPILACAK ÇOK İŞ VAR
Sandıklar açıldıktan sonra AK Partinin kesinleşmesiyle birlikte seçim bürosu önünde toplanan vatandaşlar davul zurna eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundular. Vatandaşlar Başkan Bişkin’i kutlayarak sevinç gösterilerinde bulundular. Kalabalık gruba seslenen Başkan Bişkin “Üç aylık maratondan alnımızın akıyla sizlerin büyük gayretlerinizle galip çıktık. Aslında en zorunu biz aldık bundan sonra beş yılımız çok zorlu geçecek, yapılacak çok işimiz var” ifadelerine yer verdi.
 
HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Projelerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz. Ama seçimlerde sıkıntıyı ve halkımızın bize verdiği mesajı ben ve ekibim iyi anladık” diye konuştu. Diğer adaylara da teşekkür eden Bişkin “Gayet güzel bir seçim oldu. Allah bize nasip etti. Yola biz devam edeceğiz. Onlara ve fikirlerine her zaman kapımız açık” dedi. Konuşmalardan sonra Seçim bürosu önünde halaylar çekildi, kolbastı oyunu ile gençler coştu.
Haber: Ahmet Yaman


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu