Anahtar Kelimeler:

Avukatlar Gününe Eğlenceli Kutlama

Avukatlar Gününe Eğlenceli Kutlama

Sazlı Sözlü Kutlamada Avukatlar Stres Attı.

 

3 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile Kırıkkale Barosu tarafından Kırıkkale Köseler Petrol ofisi Restoranda yemek verildi. Yemekte bir araya gelen avukatlar stresten uzak bir gece yaşayarak gönüllerince eğlendiler.
 
3 Nisan Avukatlar Günü’nde Kırıkkale barosuna kayıtlı avukatlar, canlı müzik eşliğinde aileleriyle birlikte eğlenceli bir gece geçirdi. Kırıkkale barosu tarafından Köse Petrol Dinlenme Tesisleri restoranında düzenlenen yemekli eğlenceye, çok sayıda avukatın yanı sıra Kırıkkale Valisi Mustafa Demirer, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Kırıkkale Barosu Başkanı Ethem Demirbaş, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Enver Bozkurt da katıldı.
 
Kırıkkale Barosu Başkanı Ethem Demirbaş’ın açış konuşmasını ardından sahne alan TRT sanatçısı Meltem Seyfilioğlu, davetlilere Türk Sanat ve Halk Müziği dalında birbirinden güzel eserler seslendirdi. Kendilerini müziğin ritmine kaptıran avukatlar oyunlar oynayıp, dans ederek stres attılar.
Arif Çakıroğlu



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu