Anahtar Kelimeler:

Türk Metal`de Yeni Başkan

Türk Metal`de Yeni Başkan

Özbek`in Ardından Pevrül Kavlak Genel Başkan Oldu.

 

Türk Metal Sendikası’nın 13. genel kurulu hafta sonu yapıldı. Mustafa Özbek’in veda mektubunun damga vurduğu genel kurulun sonunda Pevrül Kavlak genel başkan seçildi.
 
Türk Metal Sendikası’nın 3-4-5 Nisan 2009 tarihlerinde toplanan 13. Olağan Genel Kurulu’nun son gününde yapılan seçimler sonucunda Genel Başkan Yardımcısı Pevrül Kavlak, 256 oyla Genel Başkanlık görevine seçildi. Genel Başkan Yardımcılıklarının kaldırılması ile birlikte Genel Sekreterliğe Muharrem Aslıyüce, Genel Mali Sekreterliğe Mehmet Soyupek, Genel Teşkilatlandırma Sekreterliğine İsmail Dursun, Genel Eğitim ve Toplu İş Sözleşmesi Sekreterliğine de Yavuz Gökçe seçildi.
 
Yönetim kadrosu
12. Genel Kurulda Genel Başkan Yardımcısı seçilen Mecit Hazır ile Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliği’ne seçilen Halime Aydın’a Genel Yönetim Kurulumuz birer şükran plaketi verdi. Yeni Genel Başkan Pevrül Kavlak, Genel Kurulun kapanışında yaptığı konuşmada, delegelere hitaben metal işçilerine şu mesajı gönderdi:
 
Diri olacağız
“Biz bu yola sizin için çıkıyoruz. Bu yolda ilerlerken en büyük gücümüz siz olacaksınız. Biz yapacağız… Siz de yanımızda olacaksınız. Biz size, siz de bize sahip çıkacaksınız. Bir olacağız… İri Olacağız… Diri olacağız… Kapımız bütün metal işçilerine açık olacak. Metal işçilerini mutlu etmek tek amacımız olacak. Biz bu amaç için yola çıktık…”


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli