Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale, Takımına Sahip Çıkmalı

Kırıkkale, Takımına Sahip Çıkmalı

Kırıkkalespor Teknik Direktörü Fikret Bademci, Açıklamalarda Bulundu.

 

Kırıkkalespor Teknik Direktörü Fikret Bademci, takımın durumu geleceği ve yapılacak maçlar konusunda önemli açıklamalarda bulunarak bazı bilgiler verdi.
 
Düşme potasında olmalarının kendilerine korku vermediğini belirten Fikret Bademci ancak, kulübün maddi anlamda yalnız bırakıldığını söyledi ve “Teknik heyet ve futbolcular, herkes elinden geleni yapıyor. Fakat kendimizle baş başayız. Yardımcı ve destek olunmasını bekliyoruz” dedi. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Fikret Bademci, takımın genel durumu hakkında de değerlendirmelerde bulundu.
 
Mücadele ediyoruz
Düşme ihtimallerini düşünmediklerini söyleyen Bademci, “Biz 14 maçtır görevdeyiz. Bu mücadelelerde 22 puan topladık. Göreve geldiğimizde 16 mücadelede 15 puanımız vardı. Şu an puanımız 37. Yine de rahat değiliz. Diğer takımlar transfer döneminde eksikliklerini kapatarak, takviye yaptı. İmkanlarımızla en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Korku veriyor
Fikret Bademci, iç ve dış saha mücadelelerinde iyi bir grafik çizdiklerini belirtti ve “İyi gitmemize rağmen düşme potası ile arayı açamadık. Düşme potasının hemen üstünde olmamız korku vermiyor. Görevi 3-5 puan artı ile alsaydık, şuan liderlik koltuğunda yer alabilirdik ve grubumuzda şampiyonu olabilirdik. Ancak iyi bir mücadele grafiği çiziyoruz. Daha üst sıralarda olabiliriz” diye konuştu.  
 
İstanbul takımları
Bademci, grupta İstanbul takımlarının çoğunlukta olduğunu hatırlattı ve “Maltepespor, İstanbulspor, Zeytinburnu aynı şehrin takımı. Bu bizim için büyük bir handikap. Normal şartlarda mücadeleler zorlu geçer. Sonuç bizi düşündürebilir. Bu takımlar ciddi rakipler. Destek de görüyorlar” dedi.
 
Destek istedi
Kalan maçları kazanmak istediklerini de söyleyen Bademci, “Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. İçerideki 3 maçta alacağımız 9 puan ve dışarıdan getireceğimiz puanlar bizi ligi rahat bir yerde bitirmemizi sağlayacak. Kırşehirspor mücadelesinde alacağımız galibiyet takıma moral verecek” dedi.
 
Takıma sahip çıkılmasını da isteyen Bademci, “Bizim en büyük sıkıntımız maddi eksikliklerdir. Şehrimizin ileri gelenleri maddi destek de bulunmuyor. Futbolcularımız her türlü zorluğa karşın sahada en iyi şekilde mücadele ediyor. Kendimizle başbaşayız. Takıma bu konuda destek verilmiş olsaydı. Şuan daha rahat bir konumda olabilirdik. Tüm Kırıkkalelilerden takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz” diye konuştu.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu