Anahtar Kelimeler:

Mühimmatspor Şampiyonluğu Kutladı

Mühimmatspor Şampiyonluğu Kutladı

Düzenlenen Yemekle Şampiyonluk Kutlandı.

 

Kırıkkale 1. Amatör Kümede şampiyonluğu garantileyen Mühimmatspor, şampiyonluğu düzenlediği bir yemekle kutladı. Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş “Kulüp olarak şampiyonluklarımız sürecek” dedi. 
 
Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Mühimmatspor, şampiyonluğu düzenlediği bir yemekle kutladı. MKE Destek Tesislerinde verilen yemeği Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, ikinci başkan Turgut Gazioğlu, Müdür Yardımcısı İsa Baştuğ Genel Kaptan Metin Sünğü, kulüp yöneticilere ve sporcular katıldı.  Verilen yemekte bir konuşma yapan Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş “İddialı bir sezon geçirdik. Başarılarımız bir yenisin daha ekledik. 1987 yılında kurulan Mühimmatspor 4 dalda faaliyetlerini sürdürmektedir. Basketbol, boks, futbol ve voleybol dallarında faaliyetlerini sürdüren Mühimmatspor, Basketbol, futbol ve voleybol dallarında yerelde şampiyonluklar yaşadık” dedi.
 
“Boks’ta ise Türkiye, Akdeniz, Balkan, Avrupa Dünya ve Olimpiyat şampiyonluklarımız var” diyen Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş “ Mühimmatspor olarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onların daha iyi şartlarda spor yapmasına sağlayarak zihinsel ve bedensel gelişmesini sağladık. Buda bizim için en büyük kazançdır. Kırıkkale’de mensup ve mensup olmayan çocuklarımızla üniversite gençliğimizi karıştırarak harmanladığımız spor okulu oluşturduk. Ve üstün başarılar elde ettik. Mühimmatspor spor olarak sportif faaliyetlerimiz sürecektir. Futboldaki şampiyonluğumuzda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.  İkinci başkan Turgut Gazioğlu ise “Oynadığımız 21 maçta 20 galibiyetimiz bir mağlubiyetimiz var. 86 gol attık Türkiye’de beklide gol kralı bizim takımımızdandır. Hedefimizi play- off’larda ilimiz en güzel şekilde temsil ederek profesyonel ligi çıkmak olacaktır” dedi. Verilen yemekte şampiyon olmaktan dolayı mutlulukların dile getiren futbolcular ise şehir merkezinde amatör maçların oynanacağı bir sahanın olmamasından dolayı dert yanarak sezon içinde sahaların kötü olmasını nedeniyle bir çok sakatlıklar yaşadıklarını ifade ettiler.
Haber: Arif Çakıroğlu  


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu