Anahtar Kelimeler:

Kayıptı, Donmuş Olarak Bulundu

Kayıptı, Donmuş Olarak Bulundu

Kayıp İşadamı Cengiz Zengin Donmuş Olarak Bulundu.

 

Kırıkkale’nin tanınmış işadamlarından Sırrı Zengin’in amcaoğlu Cengiz Zengin, altı aydır kayıptı. Evli ve üç çocuk babası Zengin, Aksaray’da donmuş olarak bulundu.
Yaklaşık altı ay önce evden işe gidiyorum diye çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Cengiz Zengin’in mali durumunun kötüye gitmesi sebebiyle Kırıkkale’yi terk ettiği iddia edilmişti. Türkiye genelinde yapılan aramalar neticesinde Zengin’in Adıyaman’da olduğu tespit edildiyse de, bu şehre giden aile üyeleri kendisine bir türlü ulaşamadı.
Aksaray’da Donmuş Olarak Bulundu
Kırıkkale’nin tanınmış işadamlarından Sırrı Zengin’in amcaoğlu Cengiz Zengin’in cesedi Aksaray ilinin Koçhisar ilçesi sınırları içerisinde boş bir arazide donmuş halde bulundu. Yaklaşık 2 ay önce bulunan cesedin üzerinden hiçbir kimlik çıkmaması üzerine, ceset Aksaray Devlet Hastanesi morgunda beklemeye alınarak kimlik tespiti araştırmaları başlatıldı.
Parmak İzinden Tespit Edildi
2 ay süreyle gerçekleştirilen araştırmalar neticesinde bulunan cesedin Kırıkkaleli Cengiz Zengin olduğu parmak izi sonuçları sayesinde Cumhuriyet savcılığı kanalıyla tespit edildi. Durumdan haberdar edilen Zengin’in ailesi, Aksaray’a giderek cenazeyi teslim aldı.
Aile Üyeleri Sinir Krizi Geçirdi
Aksaray’da bulunan ve dün Kırıkkale’ye getirilen Cengiz Zengin’in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kırıkkale Gürler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Işıklar köyünde bulunan aile kabristanında toprağa verildi. Cenaze töreni ve defni sırasında oldukça üzgün olduğu gözlenen aile üyelerinden Zengin’in babası Ekrem Zengin ve eşi Handan Zengin sinir krizleri geçirdi. Zengin’in birisi kız üç çocuğunun da cenazede oldukça üzgün olduğu gözlendi.
Arif Çakıroğlu - Haberkale



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu