Anahtar Kelimeler:

Basın Mensuplarına Seminer

Basın Mensuplarına Seminer

Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Tarafından Seminer Verildi.

 

Kırıkkale Verimliliği Artırma Projesi kapsamında, Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) ve Kırıkkale Müstakil Gazeteciler (MÜGAD) Cemiyeti iş birliği ile basın çalışanlarına, “Fikir Üretme Teknikleri” adlı seminer verildi.
 
Kırıkkale Valililiği, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) arasında protokol imzalanarak hayata geçen, Kırıkkale Verimliliği Artırma Projesi faaliyetleri devam ediyor. Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti’nin eğitim programları kapsamında MPM Uzmanı Aynur Emre tarafından Kırıkkale’de görev yapan basın çalışanlarına yönelik “Fikir Üretme Teknikleri” adlı seminer düzenlendi. KTSO toplantı salonunda düzenlenen seminerde açılış konuşması yapan MÜGAD Başkanı Cengiz Selci, MPM tarafından seminer teklifini memnuniyetle kabul ettiklerini belirterek, seminerin basın çalışanlarına katkılı olacağını belirtti. Seminere çok sayıda basın mensubu katıldı.  
 
Önemli bilgiler verildi
MPM Uzmanı Aynur Emre Kırıkkale Verimliliği Artırma Projesi kapsamında, Kırıkkale’de farklı konularda bir çok eğitim toplantısını düzenlendiğini ve bu projenin Kırıkkale’ye her alanda olumlu katkıda bulunacağını söyledi. MPM Uzmanı Emre, ilk olarak ‘Yaratıcılık’ teriminin açıklamasını yaparak, “Yaratıcılık; Sorunlara, bozukluklara, bilgi eksikliğine, kayıp öğelere, uyumsuzluğa karşı duyarlı olma; güçlüğü tanımlama, çözüm arama, tahminlerde bulunma yada eksikliklere ilişkin denenceler geliştirme, bu denenceleri değiştirme yada yeniden sınama, daha sonrada sonucu ortaya koymadır” dedi.
 
Fikir alışverişi yapıldı
Yaratıcılığı etkileyen kişisel ve çevresel faktörleri sıralayan MPM Uzmanı Emre, yaratıcılığın önündeki engeller hakkında bilgiler verdi. Birçok ülkenin yaratıcılık açısından, her alanda önemli gelişmeler kaydettiğini sözlerine ekleyen MPM Uzmanı Emre farklı örnekler vererek katılımcılara fikir üretme ortamı hazırladı. Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden seminerde, Kırıkkale’de medya sektörünün sorunlarını analiz etmek ve çözüm yollarına yeni fikirler ekleme konusunda fikir alışverişi yapıldı.   


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu