Anahtar Kelimeler:

Korkmaz`ın Unuttuğu Ekmek Sözü

Korkmaz`ın Unuttuğu Ekmek Sözü

Seçim Zamanı Ekmek Getirecekti, Seçim Bitti Sözünü Unuttu.

 

Yerel seçimler öncesi ekmek fiyatlarının 60 kuruşa çıkması üzerine, halkın yanında olacaklarını belirterek Ankara’dan ekmek getireceklerini ve Halk Ekmek satış noktalarını artıracaklarını söyleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz bu konuda henüz bir adım atmadı.
Kırıkkale’de yerel seçimlerin arifesinde, özel fırın sahipleri tarafından ekmeğin fiyatı 60 kuruşa çıkartılmış, daha düşük fiyattan ekmek satan Belediye’nin halk ekmeği vatandaşın gözdesi olmuştu. Sabahın erken saatlerinden itibaren Kırıkkale genelindeki sayılı halk ekmek satış noktaları önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, ekmeğin yetmediğinden ve saatlerce kuyruklarda beklemekten şikâyet etmişti.
Korkmaz: Ankara’dan da Ekmek Getireceğim
Yerel seçimlere az bir zaman kala patlak veren ekmek krizine anında tepki veren Kırıkkale Belediye Başkanı ve AKP adayı Veli Korkmaz, vatandaşa ucuz ve kaliteli ekmek yedirmek için ellerinden geleni yapacaklarını, Ankara’dan ekmek getirmek için görüşmelerin tamamlandığını ve buradan da Kırıkkale’ye ekmek getirerek ucuza satacaklarını söyledi. Vatandaşların halk ekmeğe kolayca ulaşabilmesini sağlayacaklarını söyleyen Korkmaz, halk ekmek satış noktalarının da artırılacağını vaat etmişti.
Seçim Bitti, Sözler Unutuldu
Seçimin üzerinden iki haftadan fazla zaman geçmesine rağmen, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın kısa bir süre içinde gerçekleştireceğiz dediği ekmek açılımı gerçekleşmedi. Vatandaşlar, ucuz ve kısıtlı sayıdaki belediye halk ekmeğini alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren belediye halk ekmek satış büfelerinin önünde kuyruğa girmeye ve saatlerce ekmek almak için beklemeye devam ediyor. Korkmaz’ın vaadine inanarak oy verdiğini ifade eden vatandaşlar ise verilen sözün tutulup tutulmayacağını merakla bekliyor.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli