Anahtar Kelimeler:

Tonga: Masa Başında Kaybettik

Tonga: Masa Başında Kaybettik

DP Kırıkkale İl Başkanı Adem Tonga`dan Sitem.

 

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Adem Tonga, sitem dolu açıklamalarda bulundu. Demokrat Parti ekmeğini yiyen fakat Demokrat Parti’ye ihanet eden partililere haklarını helal etmediklerini vurgulayan Tonga, DP’nin kaderleri ile bu şekilde oynanılmaması gerektiğini söyledi.

Demokrat Parti İl Binasında düzenlenen açıklamaya çok sayıda partili katıldı. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli idari seçimlerinde DP’ye destek olan herkese teşekkür eden Başkan Tonga, “Seçim dolayısıyla Kırıkkale halkına küskünlük ve dargınlığımız yoktur. Fakat seçimin kaderi ise bu şekilde olmaması gerekirdi. Bizlerde seçimle ilgili yüksek seçim kuruluna, il seçim kuruluna ve ilçe seçim kuruluna başvurduk. Fakat masada da kaybettik” diye konuştu.

Yapılan mahalli idari seçimlerinde DP’nin ekmeğini yiyen, fakat başka partiye çalışan milletvekillerine hiçbir zaman haklarını helal etmeyeceklerini söyleyen Tonga, “DP ile gelip Milletvekilliği, il ve ilçe başkanlığı yapmış fakat gidip de bir başka partiye çalışan partililerimizi hiçbir zaman affetmeyeceğiz. Partimize ihanet eden insanlarımızın, yüzleri var ise bundan sonrada gelsinler partimize. Artık o ihanet edenleri kapıdan içeri bile almayacağız” sözlerine yer verdi.

Bu yapılan ihaneti hiçbir zaman kabul etmediklerini ve affetmeyeceklerini söyleyen Tonga, “DP’nin kapısı her zaman ve her dakika açıktır. Sıfırın altında sıfır oy bile alsak yinede parti binamızı her zaman açacağız. Sonuna kadar DP’nin yanındayız. 30 bin oy yerine 35 bin oy alsaydık Kırıkkale Belediyesi’nde DP’nin bayrağı dalgalanacaktı. Kırıkkale’de bulunan ilçe belediyelerimizi de çok az bir farkla belediyeciliği kaçırdık” dedi.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu