Anahtar Kelimeler:

Yatalak Hastaya Yardım Eli

Yatalak Hastaya Yardım Eli

Devlet Hastanesi Başhekimi Yardım Eli Uzattı.

 

Selim Özer Mahallesi’nde kirada oturan Köksal Aksongur (49) üç ay önce yakalandığı amansız hastalık yüzünden yataklara düştü. Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Öncel’e rapor için gelen Köksal’ın yakınlarından dinlediği sağlık sorununu evinde ziyaret ederek inceledi ve yataktan kalkamayan Köksal için yardım elini uzattı.
Başhekim Öncel yaptığı incelemeden sonra, "Köksal’ın ihtiyaçları olan özel ayarlanabilen yatağı evine kurduk, sancıları ile ilgili gerekli çalışmaların başlattık. Bu tür hastalarımızın yanında olmak gerekir, biz hastane olarak her türlü yardımı yapıp ihtiyaçlarını karşılıyoruz, raporunu verdik, böyle hastaların hastalıklarını söylemek zor olup, tedavisini yapmak ise zamanla yapılan sınırlı mücadeledir. Elimizden geleni yapıyoruz. Allah sağlık sıhhat versin." dedi. Yataktan üç aydır kalkamayan evli üç çocuk babası Köksal Aksongur ise, evinde başhekimi ve ayarlanabilen özel yatağı görünce duygulu anlar yaşadı.
 
GÜNDE DÖRT PAKET SİGARA İÇİYORDUM
 
Köksal aksungur “Üç aydır dışarı çıkamıyorum, ben günde dört paket sigara içiyordum şimdi çok aza indirdim ve bırakacağım, sağlığımın kıymetini bilemedim. Ayağa kalkıp şu bahçeme çıkıp ağaçlarımla ve hayvanlarımla ilgilenebilmek, ben o zaman iyi olacağıma inanıyorum. Sağlık raporumu ve özel yatağı başhekimim Mehmet Öncel halletti. Allah kendisinden razı olsun, böyle yöneticilere ihtiyacımız var. Benim dertlerimi bugün paylaşıp ihtiyaçlarımı giderdi, gönlümü aldı, Allah’ta onu daima başarılı kılsın, kendisine ve doktorlarımıza teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.
Haber: Ahmet Yaman


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu