Anahtar Kelimeler:

Kıratlı`dan Belediyelere Ziyaret

Kıratlı`dan Belediyelere Ziyaret

Partili Partisiz Ayrımı Yapmayacaklarını Söyledi.

 

Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale, Irmak, Yahşihan ve Hacılar Belediyelerini ziyaret ederek, seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Kıratlı, ziyaretlerinde belediye hizmetlerinde partili partisiz ayırt etmeden tüm belediyelere yardımcı olacaklarını söyledi.
 
Hafta sonu Kırıkkale Merkez, Irmak, Yahşihan ve Hacılar Belediyelerini ziyaret eden AKP Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, seçilen belediye başkanlarını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Belediyelerin içinde bulunduğu durum hakkında bilgi alışverişinde bulunan Turan Kıratlı, AKP’li Kırıkkale milletvekili Mustafa Özbayrak’ın seçimlerden önce sarf ettiği “AKP’li adayı seçmezseniz, taş üstüne taş koydurmayız” manasına gelen sözlerinin aksine, belediyelerin hizmetlerinde partili partisiz ayırt etmeden hepsinin sorunlarına yardımcı olacaklarını dile getirdi.
 
Kıratlı, belediyelerin yeni dönemde sıkıntılı olduklarını ve bu duruma özellikle yeni nüfus sayımına göre ödenek alacak ilçe ve belde belediyelerinin bu sıkıntısına çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Belediyelerin bundan sonra daha dikkatli olması gerektiğini söyleyen Kıratlı, belediyelerde gelirlerin daha özenle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı