Anahtar Kelimeler:

Elektrikteki Kesintiler Çıldırtıyor

Elektrikteki Kesintiler Çıldırtıyor

Kesintiler Esnafı Olumsuz Etkiledi.

 

Hüseyin Kâhya Parkı çevresinde dün meydana gelen trafo arızası sebebiyle, bölgeye yaklaşık 8 saat boyunca elektrik verilemedi. Elektrik alamayan birçok mağaza ve ofiste işler durma noktasına geldi.
Hüseyin Kahya Parkı çevresinde dün oluşan elektrik arızası sebebiyle BEDAŞ ekipleri öğlen saat 11 sıralarında çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması aralıklı fakat yoğun olarak süren yağmur sebebiyle kesintilerle devam edebildi. Çalışmaların uzaması sebebiyle elektriksiz kalan çevredeki esnaflar ve işyeri sahipleri, işlerinin durma noktasına geldiğinden yakındı. Ekonomik durgunluk sebebiyle zor günler yaşadıklarını ifade eden esnaflar, elektrikler de gidince alışveriş yapan müşteri de taksit yatıracak müşteri de gelmez oldu diyerek sıkıntılarını dile getirdi.
Banka Şubesi de Kesintiden Nasibini Aldı
Elektrik kesintisi jeneratörü olmayan bir banka şubesini tamamen çalışamaz duruma getirdi. Jeneratörü bulunmayan özel banka şubesinde hiçbir işlem yapılamazken, otomatik para çekme makinesi de hizmet veremedi. Arıza giderme çalışmaları sırasında sürekli gidip gelen elektrikler yüzünden birçok mağazadaki elektronik eşyanın zarar gördüğü ifade edildi.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli