Anahtar Kelimeler:

Biçici: Kıratlı Sözünü Tutsun

Biçici: Kıratlı Sözünü Tutsun

Delice Belediye Başkanı`ndan Turan Kıratlı`ya Çağrı.

 

Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, seçim öncesi ilçeye gelerek kendilerine birçok projede destek sözü verdiğini söylediği AKP Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı’nın sözünü tutarak, Delice’ye yardım etmesini beklediklerini söyledi. Biçici, “Kıratlı sözünü tutmazsa, Delice’yi toplayıp vekilin sözünü tutmadığını tüm halka ilan ederim” dedi.
 
Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, kendisini tebrike gelen meslektaşları Bahşılı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Aslan Atman, Bahşılı Halk Eğitim Müdürü Abidin Aslan ve müdür yardımcılarının ziyareti sırasında Delice’nin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye olarak Deliceli esnaflara ve devlete çeşitli borçları olduğunu söyleyen Biçici, bunları ödeyeceklerini söyledi.
 
Kıratlı Sözünü Tutmazsa Halka Şikayet Edeceğim
 
Yerel seçimler öncesi AKP’li Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı’nın kendilerinin seçim bürosunu ziyaret ettiğini söyleyen Biçici, “sayın milletvekilimiz bize orada çeşitli sözler vermiştir. İlçemizde bazı projelerin acilen bitirilmesi gerektiğini söyleyen vekilimiz, bunları da sulama tesisinin yapılması, karayolları ile koordineli çalışılarak Delice girişi, üst geçit ve yol düzenlemesinin gerçekleştirilmesi, yem fabrikasının kurtarılması olarak sıralamıştır. Bu sözlerin Delice için olduğunu, seçim için olmadığını taahhüt etti. Eğer verdiği sözlerde durmazsa bütün Delice’yi toplayıp sözünde durmadığını halka ilan ederim” diye konuştu. Biçici, amacımız eğer Delice’ye hizmet etmekse, parti rozetini bırakıp hizmetle uğraşmamız gerekir, dedi.


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli