Anahtar Kelimeler: Esnafları dinledi

Esnafları dinledi

Esnafları dinledi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kızılkanat iş merkezinde esnafları ziyaret eden Ulusoy, “Kırıkkale’nin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara projelerini anlatarak destek isteyen Ulusoy, Kızılkanat iş merkezinde esnaflara hayırlı işler dileyerek sorun ve taleplerini dinledi. Kırıkkale için önemi projelerinin olduğunu dile getiren Ulusoy, “Kırıkkale’nin sorunların hep birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.

 

HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Ulusoy, “Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte şehrimizin temel taşları esnaflarımıza hayırlı işler diledik ve kıymetli hemşehrilerimizle hemhal olduk. Gündeme dair istişarelerde bulunarak Kırıkkale'miz için inşa edeceğimiz projeler hakkında bilgiler verdik. Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aşkım, Davam, Derdim Kırıkkale” şeklinde konuştu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı