Anahtar Kelimeler:

Nikah Dönüşü Acı Kaza

Nikah Dönüşü Acı Kaza

Yeni Çift Ağır Yaralı.

 

Çelebi ilçesindeki belediye binasında nikâhları kıyılan çift, dönüş yolunda geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan genç çiftin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Emel Güngör ve Eyüp Sarı, düğün öncesi nikah işlemleri için nüfus kayıtlarının bulunduğu Kırıkkale`nin Çelebi ilçesine gitti.

Çelebi Belediyesi`nde nikahları kıyılan çift, törenin ardından Kırıkkale`ye dönmek üzere otomobillerine bindi. Sürücüsü Eyüp Sarı`nın hakimiyetinden çıkan otomobil, yol üzerindeki elektrik direğine çarptı. Hurdaya dönen araçta sıkışan Eyüp Sarı ve Emel Güngör, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından önce Çelebi Sağlık Ocağı`na oradan da Yüksek İhtisas Hastanesi`ne sevk edildi.

Kazada, ağır yaralanan Emel Güngör, güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı Yüksek İhtisas Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi`nde solunum cihazına bağlandı. Nişanlısı Emel Güngör ile aynı hastanede tedavisi süren Eyüp Sarı`nın da sağlık durumunun da ciddi olduğu öğrenildi. Çiftin, nikah töreninin ardından dönüş yolunda geçirdiği kaza yakınlarının yüreklerini dağladı. Olayı duyan çiftin yakınların hastaneye koştu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı