Anahtar Kelimeler:

Bir Günlük Kırıkkale Valisi

Bir Günlük Kırıkkale Valisi

Vali Demirer Koltuğunu 11 Yaşındaki Öğrenciye Bıraktı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir günlükte olsa Kırıkkale Valisi olan Şehitler İlköğretim Okulu 5-F sınıfı öğrencisi Gökçe Merve Kartoğlu, 11 yaşında vali olma unvanını elde etti.

Saat 10.00 da Kırıkkale Valisi olan Gökçe Merve Kartoğlu, yaklaşık 1 saat boyunca bu görevini sürdürdü. Kartoğlu’nun Yardımcısı ise yine aynı okuldan Furkan Çakır oldu. Genç yaşta Vali Makamına oturan Kartoğlu, ilimizin gelişmesi için bir takım projelerinin olduğunu söyledi. Öğrencilerin okul çıkışları ile ilgili problem yaşadıklarını ifade eden Kartoğlu, Emniyet Müdürü Salim Akça’yı aradı. İsteklerini söyleyen Kartoğlu’na, Akça çalışmaları başlatacağını söyledi.

SİNEMALAR VE TİYATROLAR ÜCRETSİZ OLSUN
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Yardımcısı İsmail Koşan, Okul Müdürü Ali Yılmaz’ın da katıldığı programda Kartoğlu, Kırıkkale’nin yeşillendirilmesi ve ağaçların dikilmesi için Çevre ve Orman İl Müdürü ile görüştü. Yine spor komplekslerinin daha çok yaygınlaştırılmasını talep eden Kartoğlu, belirli günlerde tiyatro ve sinemaların ücretsiz olarak izletilmesini istedi. Kartoğlu, İşsizlikle ilgili kursların artırılması için Halk Eğitim Merkezi ve İş-kur İl Müdürlüğünün faaliyetlerinin duyurulmasını istedi. İl

 



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli