Anahtar Kelimeler:

9 Mermiyle Can Verdi

9 Mermiyle Can Verdi

Kırıkkale`de Kanlı Olay. Beraber Olduğu Hayat Kadınını Öldürdü.

 

Kırıkkale’de ticaretle uğraşan 63 yaşındaki H.B.Ü, beraber yaşadığı ve aralarında para sebebiyle tartışma çıkan hayat kadını S.B. (31)’ye ruhsatsız tabancasıyla kurşun yağdırdı. Mermi dolu bir şarjörü S.B.’nin üzerine boşaltan H.B.Ü, olay yerinden kaçarken polis tarafından yakalandı.
Kanlı olay, Kırıkkale Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan S.B.’nin arkadaşı Y.D.’nin evinde meydana geldi. H.B.Ü. ile bir süredir beraber yaşayan hayat kadını S.B, arkadaşı Y.D’nin evinde H.B.Ü. ile para sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışma sonucu sinirlenen 63 yaşındaki H.B.Ü. belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak S.B.’nin üzerine bir şarjör mermi sıktı. H.B.Ü.’nün tabancasından çıkan mermilerden 9’unun isabet ettiği S.B. olay yerinde hayatını kaybetti. S.B.’nin arkadaşı Y.D. de seken kurşunlar sebebiyle ayağından yaralandı.
Silah seslerini duyan vatandaşların polise haber vermesiyle olay yerine intikal eden emniyet güçleri, evden çıkarak kaçmaya çalışan H.B.Ü.’yü olay yerinden az ileride yakaladı. Mahkemeye çıkartılan katil zanlısı H.B.Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı