Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale ve Hakkari`yi Buluşturdu

Kırıkkale ve Hakkari`yi Buluşturdu

Hemşerimiz İşadamı Sadettin Saran`dan Örnek Davranış.

 

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kırıkkale’den ve Hakkari’den ilköğretim okulu öğrencilerini İstanbul’da ağırladı.
8 yıldır her 23 Nisan`da memleketi Kırıkkale`de yaptırmış olduğu tüm okullardan çocukları İstanbul`da ağırlayan Sadettin Saran, bu yıl Hakkari’den kardeş okul seçtikleri Gazi Öğretim İlkokulu öğrencilerini de İstanbul’a çağırarak onlara da tam bir bayram havası yaşattı.

Tüm masrafları Saran Holding tarafından karşılanan ve ilk kez İstanbul`u görme heyecanıyla Hakkâri’den ayrılan öğrenciler Saran sayesinde 3 gün boyunca İstanbul`un tarihi ve Turistik mekanlarını gezme imkanı buldu.
Kırıkkale ve Hakkâri Kaynaşması
Kırıkkale’den kendi yaptırdığı okulların öğrencileriyle birlikte Hakkâri’den de öğrencileri ağırlayan Saran, Kırıkkaleli ve Hakkârili çocukların birbirleriyle kaynaşmasına da vesile oldu. Hep birlikte İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezen Kırıkkaleli ve Hakkarili çocuklar, 3 günün sonunda mutlu anılar ve kurulan yeni dostluklarla İstanbul’dan ayrıldılar.


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu