Anahtar Kelimeler:

Beşyüzler Kooperatifi Kuruldu

Beşyüzler Kooperatifi Kuruldu

Kırıkkale`ye Katkı Amacıyla Kuruldu.

 

Kırıkkale’de kooperatif ve çok ortaklı işler konusunda bu zamana kadar yaşanan olumsuzlukları olumlu hale getirmek amacıyla küçük sermaye paylı çok ortaklı bir kooperatif oluşumu halkın huzuruna çıkıyor.
Temel ihtiyaç maddelerini daha ekonomik şartlarda daha cazip hale getirmek üzere yola çıkan Beşyüzler adı altında kurulan kooperatif, temel gıda başta olmak üzere A’dan Z’ye birçok ürünü temin edip satmak üzere ilk adımı atarak 29 Ocak tarihinde tüzel kişiliğini kazandı.
Beşyüzler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Taş, amaçlarının temel gıda başta olmak üzere çok sayıdaki ürünü üyelere ucuza temin etmek ve kendi bünyeleri içinde bulunmayan ürünlerle ilgili başka firmalarla yapılacak sözleşmelerle o ürünleri de üyelerine indirimli olarak sunmak olarak açıkladı.
Amacımız Kırıkkale’ye Katkı
Amaçlarının kar payı dağıtmak değil sermaye artırımına gidip gayrimenkule çevirerek her üyeyi bir ev sahibi yapmak ve yine üyelere ucuz tatil imkânı sunmak olduğunu söyleyen Taş, kooperatifin yönetiminin tamamen profesyonel olacağını ve kooperatifin hiçbir siyasi düşünce ve ideolojiyle ilişkili olmayacağını belirtti. Kırıkkale’de çalışıp, Kırıkkale’de kazanıp, Kırıkkale’de istihdam edip, vergisini de Kırıkkale’ye vermek isteyenleri kooperatife üyeliğe çağıran Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Taş, üye kayıtlarının 15 Mayıs tarihine kadar süreceğini söyledi.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu