Anahtar Kelimeler:

1-1`lerini Üzmediler

1-1`lerini Üzmediler

Zeytinburnuspor`la Berabere Kaldık.

 

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Klasman Üçüncü Grup’ta mücadele eden Kırıkkalespor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Zeytinburnuspor karşısında önce geçmesine karşın sahadan 1-1li skorla ayrıldı.
 
Ligin son üç haftasına girilirken kendi sahasında berabere kalmasına karşın düşme potasında ki Maltepespor’un Konya Şekerspor’a 2-0 yenilmesi ile arasındaki puan farkını 9 puana çıkararak biraz da olsa rahat bir nefes aldı.
 
Zeytinburnuspor karşısında alınacak üç puan bizi çok rahat ettirecekken bu beraberlik hiç hesapta yoktu ve bütün planları alt üstü dersek abartı olmazı. Allah’tan düşme potasında ki Maltepespor’un yenilmesi bizim imdadımıza yetişti.
 
Ligin son üç haftası ve artık Kırıkkalespor düşme riskini biraz daha azaltmış durumda ve ligde kalacak gibi bir görüntü çiziyor. Bu kesin olmamakla berabere Kırıkkalespor’un bütün maçlarını kaybetmesi ve Maltepespor’un çok büyük bir averaj yakalaması lazım ki biz küme düşelim fakat buda ortadan kalkmış görünüyor.
 
Kırıkkalespor önümüzdeki hafta İstanbul temsilcisi Maltepespor ile adeta bir final maçına çıkacak ve bu maçtan alınacak bir puan Kırıkkalespor’u rahatlatacak ve ligden düşmesi diye bir durum söz konusu olmayacak.
 
Maça gelince maçın bizim lehimize bitmesi beklenirken, rakibimiz bize oranla daha iyi top çevirip daha iyi mücadele ederek bir puanı alarak İstanbul’a döndüler. Bize gelirsek ortaya koyduğumuz oyun iyi olmasına karşına girmiş olduğumuz pozisyonları yine değerlendiremedik ve sahadan ancak bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.
 
Kırıkkalespor bu oyununu haftaya Maltepespor karşısında da gösterirse oradan da puan ayrılması işten bile değil. Şimdi bu maça hazırlanacak olan Şimşeklerimiz bu maçtan bir puan alma hesapları ile haftayı hiç yoktan puanla kapatarak kötünün iyisi bir haftayı geride bıraktı.
 
MKE Kırıkkale 1-1 Zeytinburnuspor
Konya Şekerspor 2-0 Maltepespor
İstanbulspor 1-0 Türk Telekom
Kırşehirspor 5-0 Alibeyköy
 

Kaynak: İl Gazetesi



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu