Anahtar Kelimeler:

Üniversiteliler Bu Adreste

Üniversiteliler Bu Adreste

2006`da Kurulan KKUClub, Öğrencilerin Buluşma Noktası Oldu.

 

Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri, internette kurdukları forum sitesi KKUClub ile bir araya gelip çeşitli fakültelerden arkadaş ediniyor ve dostluklar kuruyorlar.
 
Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Platformu olarak yola çıkan KKUClub, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin bir arada zaman geçirebileceği, etkinliklere katılabileceği, yine üniversiteden mezun olmuş kişilerin yıllar geçse de birbirleriyle bağlarını koparmayacağı bir dostluk ve paylaşım platformu oluşturmak için 2006 yılında kuruldu.

2006 yılına kadar öğrencilerin ders dışı vakitlerde hem üniversite çevresinde hem de il merkezinde vakit geçirebilecekleri yerler çok sınırlıydı. 2-3 öğrencinin bir buluşma yemeğinde kurgulayıp ertesi haftalarda hayata geçirdikleri KKUClub mucizesi o günden sonra beklenmeyen bir hızla büyüyerek öğrenci ve mezun platformuna dönüştü.
 
Üniversitede Sosyalliğin Adı Oldu

Günümüze kadar geçen sürede sadece internet bazlı değil özellikle buluşma, gezi, sempozyum, konferans gibi organizasyonlar icra ederek öğrenci ve mezunların buluşmasına önayak oldu ve kurulma hedefine de bir adım daha yaklaştı. Şu sıralarda 4000`e yaklaşan üye sayısıyla Türkiye`deki öğrenci platformları arasında hatırı sayılır bir yer edindi. Böylece de hem şehrimizin hem de üniversitemizin tanıtımına da katkıda bulunmaktadır. Üniversitede sosyalliğin adresi olan KKUClub üyeleri, tüm Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerini ve mezunlarını aralarına bekliyorlar.
 


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli