Anahtar Kelimeler:

Belediyelere İller Desteği

Belediyelere İller Desteği

İller Bankası`ndan Destek Sözü Geldi.

 

Belediye Başkanlarını ziyaret ederek bankaları hakkında bilgi veren İller Bankası yetkilileri Irmak Kasabası Belediye Başkanı Bilal Ağca’yı ziyaret ederek her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.
Irmak Kasabası Belediye Başkanı Bilal Ağca’yı ziyaret ederek her türlü desteğe hazır olduklarını dile getiren İller Bankası 7. Bölge Müdürlüğünden Şube Müdürü Ensar Aktaş “Biz İller Bankası olarak ziyaretlerimizi her dönem yapıyoruz. Yeni seçilen belediye başkanlarına aydınlatıcı bilgiler vererek broşürlerimizi dağıtıyoruz. İsterlerse kasaba, ilçe ve illerin mücavir alan içerisindeki yani imar alanlarını yeniden tüm Türkiye’de gözükebilecek konumda haritalarını çıkarıyoruz. Belediyelerin kredi çekmelerinde yardımcı oluyoruz. Malzeme, iş makineleri çalışmalarıyla ilgili kredi çekilebiliyor. Bu gibi konularda açıklamalar yaparak başkanlarımızı aydınlatıyoruz” dedi.
 
DESTEKLERİNE İHTİYACIMIZ OLACAK
 
Yapılan bu ziyaretin kendilerine güç verdiğini ifade eden Irmak Kasabası Belediye Başkanı Bilal Ağca “İller Bankası 7. Bölge Müdürlüğünden gelen heyeti kabul ederek bilgiler aldık. Gerçekten bizleri aydınlattılar. Ben zaten il genel meclis üyeliği yaptığım için bu konularda yabancılık çekmedim. Nazik ziyaretlerinden dolayı böle müdürüne ve heyete teşekkür ediyorum. Kasabamızın güzelleşmesi ve her türlü projeleri hayata geçirmemiz için acil desteklerine ihtiyacımız olacak. Bize hangi alanlarda destek ve kredi vereceklerini anlattılar. Çok memnun olduk” ifadelerini kullandı.
Haber: Ahmet Yaman


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli