Anahtar Kelimeler:

Sungur`dan Muhtara Ziyaret

Sungur`dan Muhtara Ziyaret

Bulgur Pilavlı Hayırlı Olsun Ziyareti.

 

Yahşihan`ın çiçeği burnundaki Belediye başkanı Ahmet Sungur hafta sonunda Yeni Şehir mahalle muhtarlığını ziyaret etti. Yenişehir’in başarılı mahalle muhtarı Seyfettin Türkyılmaz’ı muhtarlık binasında ziyaret eden Yahşihan belediye Başkanı Ahmet Sungur, muhtar Türkyılmaz’a ve azalarına yeni dönemde başarılar diledi. Muhtar Türkyılmaz’da yeni dönemde başkanlık görevine seçilen Ahmet Sungur’a ve belediye meclis üyelerine başarılar diledi.
 
Yenişehir’in çalışkan muhtarı Seyfettin Türkyılmaz ise Yeni Seçilen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a küçük bir jestte bulunarak özel hazırlattırdığı bulgur pilavlı yemek ikramında bulundu. Yenişehir muhtarlık binasında gerçekleştirilen yemekte Yenişehir Mahallesi muhtarı Seyfettin Türkyılmaz, göreve gelen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile ortaklaşa güzel işlere imza atacaklarını ifade ederek, halkımız bizlere güvenerek oy verdi, bizlerde bu çerçevede 10 yıldır muhtarlık görevini sürdürüyoruz , Muhtar Türkyılmaz, Başkan Ahmet Sungur ile birlikte güzel işlere imza atacaklarını ve bugünde Yahşihan’ın meşhur yemeği olan etli bulgur pilavı ile Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a hayırlı olsun yemeğini organize ettiklerini ifade etti.
 
Muhtarlar Yahşihan’ın aynası olacak
Yeni şehir mahallesi muhtarlığında organize edilen yemeğin ardından Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yenişehir Mahallesi muhtarı Seyfettin Türkyılmaz ve beraberindekiler Yenişehir mahallesinde bulunan atıl durumdaki parkı ziyaret ettiler. Parkın bir an evvel vatandaşlar tarafından kullanılması için gerekli talimatları veren Yahşihan belediye Başkanı Ahmet Sungur,yeni dönemde Mahalle muhtarları ile birlikte Yahşihan’da güzel hizmetlere imza atacaklarını belirterek “Bir ilçenin en önemli işlevleri mahalle muhtarlarıdır. Bu çerçevede ilçemizde bulunan bütün mahalle muhtarları ile koordineli bir çalışma içerisinde bulunarak, Yahşihan’ı modern bir ilçe haline getireceğiz” dedi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli