Anahtar Kelimeler:

Bir Kendine, Bir de Askıya

Bir Kendine, Bir de Askıya

Askıda Ekmek Kampanyası Muhtaçların Umut Işığı Oldu.

 

Zafer Ekmek Fırını tarafından başlatılan ‘Askıda Ekmek’ kampanyası büyük ilgi görüyor. Kendilerine ekmek alan hayırseverler, bir ekmek de askıya bırakıyorlar.
 
Kırıkkale’de ilk kez başlatılan ‘Askıda Ekmek’ kampanyası geçen ramazan ayında da büyük ilgi gördü. Kampanya çerçevesinde maddi durumu iyi olan vatandaşlar bir ekmek alıp iki ekmek parası vererek zorda yaşayanlara yardım ediyor. Askıda ekmek kampanyasını geçen yıl başlatan Zafer Ekmek Fırını Sahibi Hulisi İmren, kampanya hakkında bilgi verdi.
 
İLGİ ARTIYOR
Kampanyanın bir yıldır devam ettiğini dile getiren İmren, “Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte askıda ekmek kampanyasına ilgi giderek artıyor. Hayırsever kişiler kendilerine ekmek alırken askıda ekmek için para ödüyorlar. Vatandaşlarımızın ödediği para karşılığı askıda ekmek dolabımıza ekmek bırakıyoruz. Fırının önüne koyduğumuz dolabın içerisinde ki ekmeği de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız almaktadır” diye konuştu.
 
ÖNEMLİ OLAN GİZLİ YARDIM
Açıklamalarına devam eden Hulisi İmren, “Önemli olan gizli yapılan yardımdır. Askıda ekmek kampanyası da tamamen gizlidir. Ekmeğin parasını verende ekmeği alanda birbirinden gizlidir” dedi. İmren son olarak, askıda ekmeğin toplam sayısının 23 bin 505 olduğu dağıtılan ekmeğin ise 23 bin 476 olduğunu vurgulayarak tüm hayırsever vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.
İL
 


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı