Anahtar Kelimeler:

Alperenler Yazıcıoğlu`nu Anacak

Alperenler Yazıcıoğlu`nu Anacak

Muhsin Yazıcıoğlu`nu Anma Programı Düzenlenecek.

 

Alperen Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Önder Parlak düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma gecesi düzenleyeceklerini ifade etti.
Alperen Ocakları Kırıkkale Şube binasında düzenlenen basın toplantısında, Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma gecesi düzenleyeceklerini dile getiren Alperen Ocakları Şube Başkanı Önder Parlak “ Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen geceye yoğun bir katılımın olmasını bekliyoruz. Alperenler olarak çalışmalarımıza hız verdik. Tüm çalışmalarımızı ayrım yapmadan sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
TÜM KESİME HİTAP EDİYORUZ
 
Toplumun her kesimini kucaklayan bir yol izlediklerini ifade eden Başkan Parlak “ biz Alperenler olarak toplumun hiçbir kesimini dışlamayan aksine tüm kesimlere hitap eden bir yol izliyoruz. Hedeflediğimiz çıtayı yakalayıp o seviyede kalmak istiyoruz. Şuan vermiş olduğumuz mücadele hedeflediğimiz çıtayı yakalayabilmektir. Hedeflediğimiz seviyeye, değerlerimizden, inançlarımızdan, yapımızdan ödün vermeden gelmek istiyoruz” sözlerine yer verdi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli