Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de Olaylı Maç

Kırıkkale`de Olaylı Maç

Kırıkkale-Telekom Maçında Olay.

 

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Klasman Üçüncü Grup`ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor ile Türk Telekomspor arasında oynanan maçta olaylar çıktı. Başpınar Stadyumu`ndaki olaylar sırasında 3 kişi gözaltına alındı. Daha sonra gözaltına alınan taraftarlar serbest bırakıldı.

Olaylar, maçın 1-1 sona ermesinin ardından, orta hakem Çağatay Şahin`in maçı taraflı yönettiğini iddia eden Kırıkkalespor taraftarlarının hakem sahadan çıkarken pet şişe ve katı cisimler atmasıyla başladı. Hakem Şahin, çevik kuvvet polislerinin kalkanı eşliğinde sahadan çıkartıldı. Hemen ardından polislerle taraftar arasında olaylar yaşanmaya başlandı. Saha içinde başlayan olaylar saha dışına taştı. Bu sırada bazı taraftarlar gözaltına alındı. Taraftarın stadyum çevresini terk etmesiyle birlikte olaylar sona erdi.

Hayati önem taşıyan maçta ligde kalmak adına rahat bir nefes almak için büyük bir fırsat yakalayan Kırıkkalespor, hiç beklemediği bir sonuçla sahadan ayrıldı. Maçta ilk yarıda 1-0 öne geçen Kırıkkalespor, 88. dakikada yediği golün ardından 1-1`lik sonuçla maçtan ayrılarak, büyük bir fırsatı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Cihan


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı