Anahtar Kelimeler:

Kurşun Adres Sormadı

Kurşun Adres Sormadı

Kahvehanede Oturuyordu, Maganda Kurşunu İsabet Etti.

 

Kırıkkale’de maganda dehşeti ucuz atlatıldı. Kahvehanede oyun oynayan 54 yaşındaki S.Salar, bir anda elinde acı duydu. Eline bakan Salar, kanlar içindeki elini ve masa üzerinde duran mermi çekirdeğini görünce dehşete düştü. Kimin tabancasından çıktığı belli olmayan merminin Salar’ın kalbine ya da kafasına isabet edip ölümcül bir yara açmaması teselli kaynağı oldu.
Yeni Mahalle 11.sokak üzerinde bulunan kahvehanede arkadaşlarıyla beraber oyun oynayan 54 yaşındaki S.Salar, bir anda elinde duyduğu acıyla baktığında elinin kanlar içinde kaldığını gördü. Ne olduğunu anlamaya çalışan Salar ve arkadaşları, masanın üzerinde mermi çekirdeği buldu. Silah sesi duymadığını ve merminin nereden geldiğini bilmediğini söyleyen Salar’ın eli hastanede tedavi altına alındı.
Eline İsabet Etmesi Büyük Şans
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bulunan mermi çekirdeğini incelenmek üzere polis laboratuarına gönderdi. Çevrede boş kovan araması da yapan yetkililer, kimin silahından çıktığı belli olmayan merminin Salar’ın eline isabet etmiş olmasının büyük bir şans olduğunu; merminin Salar’ın kafasına ya da göğsüne isabet etmesi durumunda ölümcül bir yaraya sebep olabileceğini kaydettiler.
Haberkale


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli