Anahtar Kelimeler:

Taraftardan Büyük Tepki

Taraftardan Büyük Tepki

Şehrin İleri Gelenlerine Ateş Püskürdüler.

 

Kırıkkalespor’un 3.lige düşmesi, her zaman takımını yalnız bırakmayan taraftarları çileden çıkardı. Kırmızı lacivertlilere gönül veren taraftarlar, internette kurdukları taraftar sitelerinde Kırıkkaleli yöneticilere ateş püskürdü. Haberkale’ye tepki mesajları gönderen taraftarlar, takımın düşmesine seyirci kalan yetkilileri protesto etti.
MKE Kırıkkalespor’un 2.ligden düşmesi, takıma gönül veren taraftarları derinden üzdü. Taraftar grupları, Kırıkkalespor’a sahip çıkmayan şehrin ileri gelenleri ve siyasilere ateş püskürdü. İnternet sitelerinden şehrin takımına sahip çıkmayan şehrin ileri gelenlerine kına gönderiyoruz diyen taraftarlar, kendilerinin yine de her zaman Kırıkkalespor’un yanında olacaklarını belirttiler.
‘Korkmaz, Fenerbahçe Balosuna Gitsin’
Kırıkkalespor’un ligden düşmesiyle en büyük tepki de Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a geldi. Koyu Fenerbahçeli olduğu bilinen başkan Korkmaz’a tepki gösteren Kırıkkalespor taraftarları “O, Fenerbahçe balosuna gitsin ve bir daha da geri dönmesin” diyerek Korkmaz’a tepki gösterdiler.
Haberkale’ye Tepkilerini İlettiler
Takımın ligden düşmesini son dakika haberiyle Kırıkkale’ye duyuran Haberkale’ye yorum yazan Kırıkkaleli taraftarlar, takıma sahip çıkmayanlara tepkilerini dile getirdiler. Okurlarımız şu görüşleri iletti:
Alperen: Yazıklar olsun bu takımı bu hâle getirenlere!
Ersan Akar: Şehrin yöneticileri seçim zamanı kol kola gezip oy istemeyi bilirler. Kırıkkale’nin bir Kırıkkalespor’u var. Ona bile sahip çıkmadınız. Yazıklar olsun size!
Mustafa: İyi oldu, kimse başka takımlara çamur atmasın. Kaç sezondur düşmemek için oynuyor bu takım, kimse de sahip çıkmadı. Böyle olacağı belliydi.
Ahmet Tezel: Birileri bir tarafına kına yaksın o zaman. Özellikle şehrin ileri gelenleri.
Köksal Çakır: 1967 yılında kurulan ve Türkiye’de hep ilkleri gerçekleştiren ve bugün maalesef 3.Lige düşerken emeği geçen Bakan Beşir Atalay, Milletvekilleri Vahit Erdem, Mustafa Özbayrak, Turan Kıratlı, Osman Durmuş, vali M.Bahrettin Demirer, sporun kalbi ve merkezi Kırıkkale olacak diyen ve hiçbir şeyi esirgemeyeceğini belirten nedense Fenerbahçe yenildiğinde küsen, kazandığında sevinen sporcu dostu Veli Korkmaz ve Kırıkkale’mizin ileri gelenleri… Hepiniz taşın altına elini koydunuz ve MKE KIRIKKALE sporumu düşürdünüz. Hepiniz kına yakın. Yazıklar olsun, bir takıma bile sahip çıkmadınız. Ne yüzle Kırıkkale insanının yüzüne bakacaksınız merak ediyorum.
Çok da Önemli Değil: Arkadaşlar hepimize müstahak bu sonuç. Veli Korkmaz’dan başkan olursa küme de düşeriz, rezil de oluruz. Hatırlayın Pekdoğan’ın tribündeki amigo halini. Hatırlayalım ve düşünelim.
Emre: Yazıklar olsun sayın diyerek başlamayı çok istediğim ama saygıya layık olmayan Belediye Başkanı ve Milletvekili olacak kişiler. Neredesiniz, oy zamanı mı Kırıkkalelisiniz? Siz Mustafa Özbayrak, taş üstüne taş koydurmam diyordunuz, haklıymışsınız. Kırıkkalesporumuzu bile yediniz, yazıklar olsun böyle Kırıkkaleliyiz diye geçinip de sadece seçimden seçime Kırıkkaleli olanlara.
Gölge Adam: Kırıkkalespor’a geçmiş olsun. Umarım bu şehrin Belediye Başkanı ve dört vekili rahatlamıştır. Kırıkkale’ye hizmetiniz yoktu bari şu takıma sahip çıksaydınız. Size bir kere yazıklar olsun, size sahip çıkanlara bin kere yazıklar olsun. Yarın sabah hangi yüzle kalkacaksınız Veli bey, sayın Kıratlı, sayın Özbayrak, sayın Erdem, sayın Osman Durmuş? Kırıkkale’ye hangi yüzle geleceksiniz? Sizler Kırıkkalespor’a sahip çıkmadınız, Kırıkkale size sahip çıkmayacak. Siz Kırıkkalespor’u gömdünüz, Kırıkkale sizi sandığa gömecek.
Haberkale


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu