Anahtar Kelimeler:

Otopark Kavgasında Kan Aktı

Otopark Kavgasında Kan Aktı

Yetkililer Kulaklarını Tıkadı, Cinnet Geliyorum Dedi.

 

Haberkale’nin “Vatandaşın Park Çilesi” başlığıyla Kırıkkaleli bazı esnafların dükkânlarının önünü kendi araçları için özel park yerine dönüştürmesi ve buralara levha, kanepe, koltuk, sandalye ve hatta yatak koyarak vatandaşın aracını park etmesine izin vermemesine yönelik yaptığı haberde bu durum “Esnaf İşgali” olarak tanımlanmış ve yetkililer göreve çağırılmıştı.
Yetkililer uyarılara rağmen harekete geçmeyince, esnaf da eski kafa alışkanlığını değiştirmeyince bugün yine park kavgası yüzünden kan aktı. Vatandaşı yıldırıp kendi dükkânlarının önüne park ettirmeyen esnaflar, bu sefer kendi aralarında park kavgasına tutuştu. Kavgada esnaf M.D, komşusu esnaf B.Ö’ye av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı.
Bacağından Yaraladı
Olay, İzmir Caddesi’nde gerçekleşti. Bu cadde üzerinde internet kafe işleten M.D, daha önce de park yeri yüzünden tartıştığı kahvehane işleten esnaf komşusu B.Ö’nün, aracını kendi dükkânının önüne park etmesine sinirlendi. B.Ö’nün yanına giden M.D, aracını dükkânının önünden çekmesini istedi. Bunu kabul etmeyen B.Ö ile bir süre tartışan M.D, tartışmanın büyümesiyle işyerinde bulunan av tüfeğini alıp komşusu B.Ö’yü sağ bacağından vurdu. B.Ö çağırılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Av tüfeğiyle komşusunu yaralayan M.D ise polis tarafından gözaltına alındı.
Haberkale
Haberkale’nin yaptığı uyarır nitelikteki haber için tıklayınız: Vatandaşın Park Çilesi


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu