Anahtar Kelimeler:

Üniversitede YÖK Başkanlı Açılış

Üniversitede YÖK Başkanlı Açılış

Yapımı Tamamlanan Binaların Resmi Açılışları Gerçekleştirildi.

 

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Kırıkkale Üniversitesi’ne bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) binalarının resmi açılışını yaptı.
Kırıkkale Üniversitesi’ne gelen YÖK Başkanı Özcan’ı girişte karşılayan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Murat Çakmak, YÖK Başkanıyla bir süre makamında görüştükten sonra birlikte yürüyerek resmi açılışları gerçekleştirilecek olan fakülte ve BESYO binasına geldiler. Burada Kırıkkale protokolü de YÖK Başkanı Özcan’a eşlik etti. Resmi açılışların ardından Çanakkale Salonu’na geçen YÖK Başkanı ve beraberindeki heyet, burada Kırıkkale Üniversitesi’yle ilgili brifing aldı.
Üniversitenin Gelişimi Mutluluk Veriyor
Burada bir konuşma yapan YÖK Başkanı Prof.Dr. Yusuf Ziya Özcan, Kırıkkale Üniversitesi’nin kısa zamandaki büyük gelişiminden mutluluk duyduğunu söyledi. Özcan, “Ankara’daki mesai dışı zaman geçirdiğim yerlerde karşılaştığım Kırıkkale Üniversitesi’nde görevli öğretim elemanlarıyla Kırıkkale ve Kırıkkale Üniversitesi’ne dair bolca sohbet etme imkânı buluyorum. Bu sohbetlerimle sizle ve üniversitenizle ilgili bilgilerimi her zaman tazeleme fırsatı ediniyorum” diye konuştu.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli