Anahtar Kelimeler:

Jandarmadan Fuhuş Operasyonu

Jandarmadan Fuhuş Operasyonu

3 Kadını Zorla Pazarlayan 7 Zanlı Yakalandı.

 

İl Jandarma Komutanlığı, Kırıkkale merkez ve Keskin ilçesinde bir ihbarı değerlendirerek düzenledikleri baskın sonucunda üç kadını zorla ve tehditle fuhşa sürükledikleri öne sürülen 7 kişiyi yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, ihbarı değerlendiren Jandarma tarafından düzenlenen operasyon sonucunda N.Y. Ö (29), F.K (37), M.Ö (33), U.K (28), S.Y (23), Ö.T (33) ve A.Ç (18) yakayı ele verdi. Zanlıların uzun bir süreden beri, evlerinde ve arazide, E.T, (30), S.Ö (25), (N.Y.Ö nin karısı) ve H.Ö (21)’yü tehdit ederek para karşılığında pazarladıkları iddia edildi.

7 Kişi Gözaltına Alındı

Zanlıların evlerde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait mermiler, 1 av tüfeği, tüfeğe ait fişekler ve 2 adet sallama tabir edilen bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kadının, 7 kişinin kendilerine zorla fuhuş yaptırdığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili olarak tehdit ve zorla pazarlandıklarını itiraf eden kadınlarla birlikte 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılar Adliyeye sevk edilerek, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Haberkale

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu