Anahtar Kelimeler:

En Büyük Beşiktaş!

En Büyük Beşiktaş!

Beşiktaş Şampiyon Oldu, Yer Gök Siyah Beyaza Boyandı.

 

Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonunun şampiyonu, Denizlispor’u 2-1’le geçen Beşiktaş oldu. Denizlispor-Beşiktaş maçının bitiş düdüğüyle tüm yurda yayılan siyah beyaz coşku, Kırıkkale cadde ve sokaklarına da taştı.
Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk düğümü son haftanın son maçlarıyla çözüldü. Şampiyonluk iddiası olan 3 takımdan Beşiktaş, Sivasspor ve Trabzonspor’un rakipleriyle yaptıkları maçlar nefes kesti. Denizli Atatürk Stadı’nda rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, Holosko ve İbrahim Toroman’ın attığı gollerle hiçbir puan hesabına gerek kalmadan şampiyonluğa ulaştı.
Bitiş Düdüğüyle Türkiye Siyah Beyaza Boyandı
Denizlispor-Beşiktaş maçının bitiş düdüğüyle şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş cephesinde büyük coşku vardı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de bayrağını kapan Beşiktaşlı taraftar, cadde ve sokaklarda saatlerce şampiyonluk kutlaması yaptı. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Beşiktaşlı taraftarlar, davul zurna eşliğinde takımlarının başarısını doyasıya kutladı. Kimi taraftarlar evlerinin balkonuna siyah beyaz takım bayraklarını asarken birçok Beşiktaşlı futbolsever de araçlarıyla konvoy oluşturarak bu coşkuya ortak oldu.
Haberkale


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu