Anahtar Kelimeler:

Delicespor, Şampiyon

Delicespor, Şampiyon

2. Amatör Küme`de Şampiyon Olan Delicespor, İlgisizlikten Yakındı.

 

2009-2010 sezonu Kırıkkale II. Amatör Kümede Delicepor şampiyon oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Delicespor Kulüp Başkanı Ahmet Karabekir, Kırıkkaleli yetkililerin ilgisizliğinden yakındı.
Şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını, fakat organizasyon bozukluğu nedeniyle bu sevinci doya doya yaşayamadıklarını söyleyen başkan Karabekir, “tarla gibi sahada final oynadık ve final maçına Kırıkkale’de ne futbol İl Temsilcisi ne de bürokrasiden kimse katılmadı. Oysa geçen sene Balışeyh`e Vali, Belediye Başkanı ve diğer yetkililer tam kadro gitmişti. Başta Sayın Valimiz olmak üzere yetkililerin amatör futbola ilgisizliği devam ettiği sürece Kırıkkale’de amatör futbol bitmeye mahkûmdur” diye konuştu.
Kırıkkalespor’un küme düşmesinin de amatör spora gösterilen ilgisizliğin bir sonucu olduğunu ifade eden Karabekir, Delicespor’a maddi ve manevi destek veren başta Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici olmak üzere tüm Delicelilere teşekkür ederek onların desteklerine layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
Haberkale
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli