Anahtar Kelimeler:

Bilet Gişesinde Yaşam Mücadelesi

Bilet Gişesinde Yaşam Mücadelesi

Bilet Gişesinde Yaşamaya Çalışan Yaşlı Adam Yetkililerden Yardım Bekliyor.

 

Kırıkkale`nin Karşıyaka Mahallesinde belediyeye ait kullanılmayan bir bilet gişesinde yaşayan yaşlı adam, zor şartlar altında hayatını idame ettirdiğini söyleyerek, kendisine iş verilmesini istedi.
 
Karşıyaka Mahallesi 2202. Sokak`ta Kırıkkale Belediyesi`ne ait kullanılmayan bir bilet gişesinde yaşam mücadelesi veren Nazım Albayrak (62), "Bana bir iş verilirse çalışırım. Yetkililerden isteğim, beni bu durumdan kurtarsınlar. İnsan gibi yaşamak istiyorum" dedi. Daha önce ayakkabı boyacılığı yaparak ailesinin geçimini sağladığını dile getiren Nazım Albayrak, ancak bir süre önce yeteri kadar para kazanamadığı için eşi ve 2 çocuğu tarafından terk edildiğini ileri sürdü. Mahalle muhtarının verdiği yatak, tüp, tava gibi eşyalarla kaldığı kulübeyi kullanılabilecek hale getirdiğini anlatan Albayrak, komşularının getirdiği yemeklerle karnını doyurduğunu belirtti.
Tuvaleti, suyu, elektriği olmayan kulübede kalan Albayrak, "62 yaşındayım. Nereye gitsem `yaşın geçmiş` diye iş vermiyorlar. Bugünleri yaşamam çok ağrıma gidiyor. Ne kardeşlerim ne de çocuklarım bayram günleri dahi gelip ziyaret etmiyorlar. Ben bunlara ne yaptım? Ben bu kadar düşük bir insan mıyım da, `baba` diye gelip ziyaret etmiyorlar" diye konuştu.
Albayrak`a yardım etmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden mahalle sakinleri ise, yaşlı adamın durumunun içler acısı olduğunu ifade etti ve yetkilileri göreve çağırdı.
Haberkale
 


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı