Anahtar Kelimeler:

TOKİ`de Yılsonu Coşkusu

TOKİ`de Yılsonu Coşkusu

Yahşihan TOKİ Öğrencileri, Yılsonu Gecesinde Eğlendi.

 

Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıktı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yılsonu eğlencesi gerçekleştirildi. Eğlence programına veliler büyük ilgi gösterdi.

Okul bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler, dans gösterileri yaptı. 2008-2009 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayan okul, ilk eğitim yılını coşkulu bir şekilde sonlandırdı. Öğrencilerin bir birinden güzel hazırladıkları oyunlar seyircilere sunuldu. İleri ki yıllarda okul olarak marka bir isme kavuşacağına inanılan okulun ilk mezunları ise program sırasında heyecanlandıkları gözlerden kaçmadı.

Programda açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdem Gümüş, okumanın önemine değindi. Gümüş “Biliyoruz ki okuma ve öğrenme hayat boyu devam etmektedir. Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ Atatürk’ün, ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ Peygamber Efendimizin ‘İlim bir mü’minin yitiğidir. O’nu nerede bulursa hemen alır’. Kur’an-ı Kerim’in ilk emrinin ‘Yaratan Rabbinin adıyla oku’. Sözleri hep okumanın, bilgili olmanın önemine işaret etmektedir” dedi.

Haberkale

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı