Anahtar Kelimeler:

6 Kişi Tecavüz Etti

6 Kişi Tecavüz Etti

6 Kişinin Tecavüz Ettiği Kadın Polise Sığındı.

 

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi`nden Kırıkkale’ye giderek Etiler Mahallesi’nde kiralık bir evde oturan 30 yaşında E.T. adlı kadın, 6 kişinin bir bağ evinde kendisine tecavüz edip, çantasındaki 150 TL ile cep telefonunu gasp ettiklerini öne sürerek şikâyetçi oldu. Yakalanan şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Merkez Etiler Mahallesi`nde oturan ve para karşılığında erkeklerle birlikte olduğu iddia edilen eşinden boşanan E.T.`yi arayan ve daha önceden de ilişki içinde bulunduğu belirtilen 23 yaşındaki F.Ö., kendisiyle buluşmak istedi. E.T.`yi evinden alan F.Ö., bir bağ evine götürdü.
 
E.T. ile cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen F.Ö., ardından 5 arkadaşını eve çağırdı. F.Ö. ve arkadaşları N.Ç. (28), H.Ö. (28), A.E. (26), M.A. (33) ve F.Ö.`nün (22) evdeki E.T.`ye tecavüz ettiği iddia edildi. Bu kişilerin ayrıca dövdükleri E.T.`nin çantasında bulunan 150 TL ile ve cep telefonunu aldığı belirtildi. Daha sonra bağ evinden 2 araçla çıkan şüpheliler E.T. adlı kadını gece saatlerinde otomobilden indirip, kaçtı.
 
Bir süre sonra devriye gezen polisleri gören E.T., tecavüze uğradığını, şüphelilerden şikayetçi olduğunu söyledi. E.T. ifadesinde, F.Ö. ile arkadaş olduğunu, davet etmesi üzerine bağ evine gittiğini belirterek, “F.Ö. ve daha sonra 5 arkadaşı eve gelerek rızam dışında benimle birlikte oldu. Sırayla bana tecavüz ettikten sonra paramı, cep telefonumu aldılar. Ayrıca bana şiddet uyguladılar. Hepsinden şikâyetçiyim” dedi.
 
Polis, şikâyet üzerine 6 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına alındı. Suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler E.T. ile rızası dâhilinde birlikte olduklarını söyledi. Emniyet Müdürlüğü`nde ifadelerinin ardından Adliye`ye çıkartılan ve savcılık tarafından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen şüpheliler Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli