Anahtar Kelimeler:

Teknik Direktör: Gerin

Teknik Direktör: Gerin

Kırıkkalespor`un Yeni Teknik Direktörü Atilla Gerin.

 

MKE Kırıkkalespor’da Fikret Bademci’den boşalan teknik direktörlük görevine Atilla Gerin getirildi. Gerin’in getirilmesiyle birlikte yardımcı antrenörlük görevine kimin getirileceği henüz belli olmadı.

17 Mayıs 2009 tarihinde oynanan Etimesgut Şekerspor karşılaşması ardından küme düşen Kırıkkalespor’da teknik direktörlük görevini yürüten Fikret Bademci ile yollar ayrıldı. Bademci’nin yerine Teknik Menajer sorumlusu Atilla Gerin getirildi. Kırıkkalespor yöneticileri uzun süren araştırmalarının ardından yeni teknik Direktörünü buldu ve Gerin ile yola devam kararı aldı.

Konuyla ilgili düşüncelerini açıklayan Başkan Hakan Aykul; “Uzun araştırmalarımız ardından hem futbolculuk yıllarında başarılı işler yapmış, hem kariyeri hem de kişiliği bize uygun olan Atilla Gerin’i getirdik. Teknik Menajerlik görevine ise şuanda kimi getireceğimiz belli değil. İlimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Hakan Aykul, Kırıkkalespor’un bu sezon başarılı olması için ve kümeden tekrar çıkması için büyük fedakârlıklar yapacaklarını belirterek, “Kırıkkalespor’a futbolculuk kariyeri başarılarla dolu deneyimli bir teknik direktör kazandırdık. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi. Hakan Aykul, en kısa zaman Atilla Gerin ile sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

GERİN KİMDİR?

Atilla Gerin Futbola 1982 yılında Kırıkkalespor Alt Yapısında başladı. 1986 yılında A Takımda göreve başladı. 1992 yılında Sakaryaspor’a transfer oldu. Karabük, Malatya, ASKİ, Ayvalık, Sapanca ve son iki yılda Kırıkkalespor’da oynayarak futbolu bıraktı. 16 yıllık profesyonel futbolculuk yaşantısından sonra 6 yıl Kırıkkalespor da Genel Menajer olarak görev yaptı. Genel Menajer’lik dışında Kırıkkalespor’un hemen hemen biriminde görev aldı.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli