Anahtar Kelimeler:

Gerin`den İddialı Açıklama

Gerin`den İddialı Açıklama

Kırıkkalespor`u 2.Lige Çıkaracağız.

 

Kırıkkalespor’da Fikret Bademci’den boşalan teknik direktörlük görevine Atilla Gerin getirildi. Kırıkkalespor’a 3. ligin yakışmadığını belirten Gerin 2. lige yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kırıkkalespor’un yeni teknik direktörü Atilla Gerin 2. Lig’e yükselmek için mücadele vereceklerini ifade ederek, “Spor hayatımda 28 yılım bitti. Bu 28 yılda büyük bölümde hep azim için çalıştım. Bu günden sonrada Kırıkkalespor için azimle çalışacağım” dedi.

ALTIN YİNE ALTINDIR

Açıklamalarına devam eden Gerin, “MKE Kırıkkalespor’un buruk geçen son olağanüstü genel kurulu kongresinde Kulüp Başkanı Hakan Aykul yaptığı konuşmasında ‘Yiğit düştüğü yerden çabuk kalkar’ diye konuşmuştu. Ayrıca Benimde hocam olan Kırıkkalespor Alt Yapı Sorumlusu Hidayet Elvan ise ‘Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Altın yine altındır’ demişti. Bende bu sözlerden destek alarak Kırıkkalespor’u düştüğü yerden kaldıracağım” şeklinde konuştu.

GÖREVİME LAYIK OLACAĞIM

MKE Kırıkkalespor Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı Hakan Aykul’un verdiği Teknik Direktörlük görevine layık olacağını belirten Gerin, “Görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümle çalışacağız. Bütün spor camiasının ve Kırıkkale halkının desteklerini bekliyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür küskünlüğü dargınlığı bir kenara bırakıp Kırıkkalespor’u 2. lige nasıl çıkarırız bunun hesabını yapmamız lazım” diye konuştu.

TARAFTARLARLA EL ELE

Kırıkkalespor’un 12′nci gücü taraftara her zaman ihtiyaçlarının olduğunu belirten Gerin, “Taraftar desteklerine ekip olarak layık olamaya çalışacağız. Taraftarsız bir Kırıkkalespor düşünülemez. Yönetim kurulumuz ve bizler her zaman taraftarlarımız ile istişare içerisinde olacağız. Taraftarlarımızla el ele vererek Kırıkkalespor’u 2. lige tekrar çıkaracağız” dedi.

Yardımcı Antrenörlerin ve Teknik Ekibinin henüz belli olmadığını ve yeni bir ekip kuracaklarını belirten Atilla Gerin, yardımcı antrenörler ve teknik ekip için görüşmelerinin devam ettiğini ve en kısa sürede ekiplerini kurarak basın yoluyla kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. İL

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu