Anahtar Kelimeler:

Teşekkürler Saran!

Teşekkürler Saran!

Kırıkkale, 9 Yılda 5bin Çocuğu Sünnet Ettiren Sadettin Saran`ı Bağrına Bastı.

 

Kırıkkaleli hayırsever iş adamı Sadettin Saran yine kendine yakışanı yaptı. 8 yıldır aralıksız sürdürdüğü ‘sünnet şöleni’ geleneğini bu yıl da tekrarlayan Saran, tüm giderleri tarafından karşılanan 320 çocuğu sünnet ettirdi. Kırıkkale`de büyük bir sevgi seliyle karşılanan Saran’ın sayesinde 9 yılda 5 bin Kırıkkaleli çocuğun sünnet ettirildiği öğrenildi.

Özbek Saran İlköğretim Okulu bahçesini dolduran yüzlerce çocuk erkekliğe ilk adımı atmanın sevincini yaşadı. Törenin yapılacağı yeri dolduran çocuklar ve yakınları, hareketli parçalar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Okul Müdürü İbrahim Durmaz, 2008-2009 eğitim öğretim yılında böyle bir etkinliğe imza atan Saran’a teşekkür etti. Durmaz, Saran’ın güzide bir etkinliğe daha imza attığını söyledi.

Saran’ı Saran Sevgi

Çocukların ve ailelerin sevgi seliyle karşılanan Sadettin Saran, tekrar Kırıkkale’de olmaktan çok mutlu olduğunu vurguladı. Saran “Teşekkür ederim geldiğiniz için. İnşallah evlatlarınız hayırlı evlatlar olurlar. Vatanımıza büyük hizmetler verirler. Sizlerle bir arada olmak beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu. Çocuklarının Saran’la fotoğrafı olması için birbirleriyle yarışan aileler, Saran’a şükran borçlu olduklarını dile getirdi. Sanayi Mahallesi Muhtarı Aslan Uslu ve Yuva Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yılmaz, mahallelerinin çocuklarını sünnet ettiren Saran’a teşekkür etti.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli