Anahtar Kelimeler:

Sokak Ortasında İnfaz

Sokak Ortasında İnfaz

Eski Belediye Başkanının Kardeşi Öldürüldü.

 

Kırıkkale’nin Hasandede beldesi eski Belediye Başkanı Turan Özcan`ın kardeşi Sahir Özcan (53), sokak ortasında çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü.
 
Edinilen bilgilere göre, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gideceği sırada yanında bulunanlar arasında tartışma çıktı. Siyasi boyutu olduğu ileri sürülen tartışmanın büyümesi üzerine, 6 kişi oldukları belirlenen şahıslar birbirine girdi. Bu sırada şahıslardan M.G., üzerindeki bıçağı çıkartarak kavgaya tutuştuğu Sahir Özcan`a rastgele sapladı. Özcan, kanlar içinde yere yığılırken, olay yerinde bulunanlar kaçtı. Kanlar içinde uzun süre yol ortasında kalan Özcan, olay yerinede yaşamını yitirdi.
Olayın duyulması üzerine jandarma ekipleri beldede geniş güvenlik önlemi aldı. Olaya tanık oldukları belirlenen H.D, C.V, E.S, H.D ve H.G. ile birlikte olayın asıl zanlısı olduğu belirlenen M.G. gözaltına alındı.
Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan zanlılar ile cinayet zanlısı M.G., Merkez Jandarma Komutanlığı`ndaki ifadelerinin ardından Kırıkkale Adliyesine sevk edildi.
Hayatın kaybeden Sahir Özcan`ın cenazesi ilk olarak Kırıkkale İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı. Cenaze daha sonra otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Merkezi`ne gönderildi. Cenazenin yarın toprağa verileceği belirtildi.


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu