Anahtar Kelimeler:

İzciler, Yahşihan`da Buluştu

İzciler, Yahşihan`da Buluştu

İzcilik Kampı Hizmete Girdi.

 

15 – 17 Haziran 2009 tarihleri arasında Kırıkkale İl İzci Kurulu Başkanlığınca hazırlanan yatılı izci kampı Yahşihan ilçesi Irmak kasabası izci kamp merkezinde gerçekleştirildi.
İzci kamp ateşinin yandığı geceye veliler de yoğun ilgi gösterdi. Kamp ateşine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Spor İzcilik Şube Müdürü ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, merkezdeki okulların müdür ve müdür yardımcıları katıldı.
 
Yıl boyunca izciler, okullarında öğrendikleri teorik bilgileri hafta sonları kamp merkezinde uygulama dönüştürüyor. Kamp merkezinin bazı ihtiyaçları tamamlandıktan sonra Eylül ayında açılışının yapılacağı ve izcilerin eğitimlerini bu merkezde sürdürmeye devam edeceği bildirildi.
 
Kamp Tüm Öğrencilere Açık
 
İl İzci Kurulu Başkanı İsmail Yahşi, bu kamp merkezinin Kırıkkale’ye açılarak diğer illerden de lider ve izcilerin eğitimlerini bu merkezde yapacaklarını söyledi. İzcilik faaliyetinin öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini tamamlayan bir faaliyet olduğunu ve kampın Kırıkkale’deki tüm öğrencilere açık olduğunu belirten Yahşi, izci kampının hayata geçmesinde emeği geçen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’e teşekkürlerini sunduklarını söyledi.
 
Haberkale


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu