Anahtar Kelimeler:

Hükümlülerden El İşi Sergisi

Hükümlülerden El İşi Sergisi

Hacılar F Tipi Cezaevi Tutuklu ve Hükümlülerinden El İşi Sergisi.

 

Kırıkkale’nin Hacılar beldesi F Tipi Cezaevi`nde yatan tutuklu ve hükümlülerin yağlı boya resimleri ve el sanatları sergisi düzenlenen törenle Kırıkkaleli vatandaşların beğenisine sunuldu. El emeği göz nuru eserleri içeren sergi, açılışa gelen protokolün de büyük beğenisini kazan.
 
Kırıkkale Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen tutuklu ve hükümlülere ait eserlerin sergisine Kırıkkale Vali Vekili İsmail Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker,  İl Emniyet Müdürü Salim Akça, İl Spor ve Gençlik Müdürü Lale Öztürk ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Hacılar F Tipi Cezaevi’nde bulunan tutuklu ve hükümlülerin, çağdaş ceza infazı anlayışıyla sadece cezalandırılmadığını, kendilerini geliştirebilmeleri ve cezaevinden çıktıktan sonra topluma faydalı bireyler haline gelebilmeleri için değişik sosyal programlar düzenlendiğini söyleyen Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, bugün burada bu emeklerin karşılığını görüyoruz diye konuştu. Konuşmaların ardından tutuklu ve hükümlülerin meydana getirdiği tablo ve el işi ürünleri inceleyen protokol üyeleri, hayranlıklarını ifade etti.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli