Anahtar Kelimeler:

Haciz Şokuna Yangın da Eklendi

Haciz Şokuna Yangın da Eklendi

İki Şoku Bir Arada Yaşayan İşletme Sahibi Kalp Spazmı Geçirdi.

 

 

Kırıkkale’de doğalgaz işiyle uğraşan Durmuş Şahin’in işyerine haciz geldi. Hacze gelen avukat ve polisler, işletmenin alt katında haciz işlemleri yaparken üst katta yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ve mağaza çalışanları tarafından söndürülürken yangının haczedilecek mallara zarar vermediği kaydedildi. Yangın ve haciz şokuna dayanamayan işletme sahibi Şahin, olay yerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

İlginç olay Kırıkkale’de doğalgaz işiyle uğraşan Durmuş Şahin’in işletmesine, ödenmeyen senet yüzünden haciz işlemi gerçekleştirilirken meydana geldi. İşletmenin alt katında polis, avukat ve haciz memurları işletmeye ait haczedilebilecek envanteri çıkarırken, işletmenin üst katında yangın çıktı. Çıkış nedeni belli olmayan yangın, mağaza çalışanlarının ilk müdahalesi ve olay yerine gelen itfaiyenin suyla müdahalesi sonrası büyümeden söndürüldü.

Haciz Devam Etti

Kısa süreli paniğe sebep olan yangın sonrası işletmenin alt katında haciz işlemlerine devam edildi. Yangının şaşkınlığını yaşayan işletme çalışanları, “bize yangını sizin çıkarmadığınız ne malum diyorlar. Hâlbuki o esnada hepimiz alt kattaydık. Allah’tan yangın hacizle ilgili herhangi bir aksaklık yaratmadı da bize de sorumluluk doğmadı” diye konuştu. İşletmelerine gelen haczin haksız olduğunu, ödedikleri senetle ilgili işlem yapıldığını söyleyen işletme sahibi Durmuş Şahin, yangının yarattığı heyecan ve haczin verdiği üzüntüyle olay yerinde kalp spazmı geçirdi. Sahin, çağırılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberkale

 

Görüntü: KHA



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı